اجرای برنامه های فرهنگی در ماه مبارک رمضان ویژه کارکنان و اعضای جمعیت هلال احمر استان مرکزی
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان مرکزی از برگزاری برنامه های فرهنگی در ماه مبارک رمضان ویژه کارکنان و اعضای این جمعیت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین سید رضا میر هاشمی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان بیان کرد: از جمله اعمالی که در این ماه مبارک به آن اشاره شده، قرائت قرآن کریم است که می بایست با برگزاری ختم قرآن در ثواب آن شریک شویم و با برگزاری مسابقات قرآنی به مفاهیم بیشتر کلام وحی پی ببریم.
وی افزود:با عنایت به شرایط حاد ویروس کرونا در این ایام رویکرد این جمعیت بر برنامه های مجازی می باشد و بر همین اساس این دفتر اقدام به برگزاری برنامه های فرهنگی از جمله ختم قرآن کریم و مسابقات قرآنی،پخش قرآن ،صلوات خاصه امام رضا(ع)و دعای ماه مبارک رمضان ویژه کارکنان و اعضای جمعیت هلال احمر استان مرکزی کرده است.
حجت الاسلام میر هاشمی در ادامه به غبارروبی نمازخانه های استان،شعب و پایگاه ها اشاره کرد و گفت: غبارروبی مساجد، نمازخانه ها و اماکن متبرکه از سنت های پسندیده برای استقبال از ماه مبارک رمضان است که کارکنان و اعضای این جمعیت با پیروی از این سنت حسنه اقدام به غبار روبی اماکن مذهبی این جمعیت کردند.
تهیه کننده:



نظر دهید