گزارش// تا وقتی کارآمد باشم به مردم خدمت خواهم کرد
ساختن دنیایی مملو از صلح و دوستی، نیازمند افرادی است که قلبشان پر از مهربانی بوده و بشردوستی در خونشان جاری است و برای گرفتن دست نیازمندان از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران هلال احمر استان مرکزی؛ علی لشگری آهنگرانی ۲۴ ساله از شهرستان آشتیان دارای مدرک کارشناسی و با ۸ سال سابقه عضویت در جمعیت هلال احمر شهرستان آشتیان، هم اکنونبه عنوان امدادگر در این جمعیت مشغول خدمت رسانی است.
لحظاتی را این امدادگر جوان جمعیت هلال احمر شهرستان آشتیان به گفتگو نشستیم که با هم در ادامه می خوانیم:
علی لشگری آهنگرانی طی مدت عضویت خود در جمعیت هلال احمر شهرستان آشتیان، فعالیت هایی همچون ۴ سال فعالیت مستمر در واحد امور جوانان این جمعیت و ۴ سال در پایگاه امدادو نجات بین جاده ای دوراهی آشتیان است و هرساله در طرح های نوروزی، طرح های زمستانه، کشیک های امدادی در جمعیت، حضور در ایستگاه های تست غربالگری ،آمران سلامت ، مراقبان سلامت ،رابط خبری تصادفات جاده ای با مسئول امداد شهرستان و ... داشته است.
لشگری آهنگرانی در رابطه با مدت حضور و ادامه فعالیتش در جمعیت هلال احمر می گوید: تا آخر عمرم و تا لحظه ای که بتوانم کار کنم و کارآمد باشم برای سازمان، در خدمت مردم بوده، از هیچ کمکی دریغ نکرده و تمام تلاش را جهت نشاندن لبخند رضایت و شادی در دلهای هموطنانم خواهم کرد.
امدادگر جوان آشتیانی در رابطه با ویژگی های یک امدادگر گفت: از خود گذشتگی، صبر و بردباری، تلاش، اخلاق نیک، پوشش منظم و فرمان پذیری، اتحاد و یکدلی از ویژگی های یک امدادگر بوده که در تمام امدادگران این خصلت ها مشترک است و همه برای یک هدف تلاش می کنند.
علی لشکری راه های ایجاد صلح را اینگونه بیان می کند: بخشنده بودن، عدالت، نادیده گرفتن برخی اعمال و کردار ناپسند، اتحاد و همدلی در افراد می تواند در یک اجتماع موجب صلح و دوستی پایدار شود.
او پدر، دوست و مسئول امداد جمعیت هلال احمر این شهرستان را مشوق های اصلی خود در عضویت و ادامه فعالیت در جمعیت هلال احمر معرفی کرد و گفت علاوه بر حس انسان دوستی و کمک به همنوع که در وجود انسانهاست، هر فرد برای قرار گرفتن در راه هایی که پر از نیکی است باید یک مشوق خوب و هدایت گر مناسب داشته باشد.
علی لشگری آهنگرانی در رابطه با آثار خیری که از خدمت به مردم در زندگیش دیده می گوید: مهمترین اثری که در زندگی خود دیدم، آرامش روحی زیاد، دوست داشتن همه افراد روی کره زمین، مهربانی و تحقق اصول هفتگانه جمعیت هلال احمر که همان بی غرضی، بی طرفی و ... است، در زندگی امدادگران به وفور دیده می شود.
امدادگران جوان جمعیت هلال احمر شهرستان آشتیان از بهای بیشتر به امدادگران، عدالت محوری در ساز و کار جمعیت هلال احمر، بکارگیری امدادگران کارآمد، بروز رسانی اطلاعات امدادی با برگزاری دوره های تخصصی و توان افزایی بیشتر صحبت کرد و خواستار تحقق آنها توسط مسئولان جمعیت هلال احمر بود.
وی در پایان ضمن قدردانی از همه کسانی که در جمعیت هلال احمر مشغول خدمت رسانی به مردم هستند گفت: مدیران باید با امدادگران بسیار صمیمی تر شده و پای صحبت های آنان بنشینند و از ایده های آنها در برنامه های مختلف استفاده کنند و علاوه بر آن با افزایش حقوق و مزایای آنها، جهت بالا بردن انگیزه امدادگران قدم بردارند.
تهیه و تنظیم: سیده پریا میرطالبی دبیر باشگاه خبرنگاران هلال احمر استان مرکزی
تهیه کننده:



نظر دهید