به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان مرکزی عبدالکریم شعبان زاده سرپرست جمعیت هلال احمر استان در این خصوص گفت: طی تماس تلفنی با کشیک جمعیت هلال احمر شهرستان خمین در ساعت 14:59 مبنی بر سقوط فردی از کوه الوند (الوند گلپایگان در محور خمین گلپایگان) پس از هماهنگی سریعا تیم های کوهستان از مرکز استان و شعبه خمین به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود؛ در این حادثه متاسفانه مرد میانسال که به همراه بستگان خود به قصد چیدن گیاهان دارویی به ارتفاعات صعود کرده بود از ارتفاع 300 متری سقوط کرده و بر اثر شدت جراحات وارده فوت میکند.
شعبان زاده در پایان گفت:پیکر شخص حادثه دیده با تلاش ۴ ساعته در ساعت ۱۹ توسط تیمهای امدادی جمعیت هلال احمر استان و شهرستان خمین به پایین کوه منتقل و به عوامل انتظامی تحویل داده شد.