مرکزی
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

آیین افتتاح طرح کاربینی طرح ملی دادرس در اراک برگزار شد.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اراک از برگزاری آیین افتتاحیه کاربینی دادرسان منتخب جمعیت در اراک خبر داد .
 
 به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان مرکزی؛ غلامرضا جباری در رابطه با این خبر گفت: همزمان با دهه کرامت آیین افتتاحیه کاربینی دادرسان به صورت استانی با حضور معاونت امور جوانان،رئیس اداره دانش آموزی هلال احمر،  آقای دمنه معاون تربیت بدنی سلامت اداره کل آموزش و پرورش و جمعی دیگر از مسئولین و کارشناسان ستادی و شهرستانی جمعیت هلال احمر، وادارات آموزش و پرورش نواحی ۱و ۲ و تیم منتخب دادرسان مدرسه شهید زراستوند برگزار شد.
 
وی ادامه داد؛ دادرسان هلال احمر با فراگیری مباحث تئوری و عملی همچون ؛ آموزش اطفاحریق، اسکان اضطراری، پناهگیری و تخلیه ایمن در زمان زلزله ، اموزش مباحث امدادیCPRو کنترل خونریزی و پانسمان و اتل بندی امادگی خود را در زمان وقوع حادثه و کمک به هم سن و سالان و دانش اموزان مدرسه بالا میبرند.
 
جباری افزود؛ اجرای طرح کاربینی  ضمن امادگی بیشتر دادرسان  در زمان وقوع حوادث، به صورت میدانی و عملیاتی، دانش اموزان را با سناریو های فرضی  آشنامیکند .
 
 رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اراک گفت؛ در طرح کاربینی دادرسان  ضمن تمرین عملی مباحث فرا گرفته شده همچون اطفا حریق و برپایی چادر های امدادی ، از مرکز کنترل عملیات استان ( EOC)، انبارهای امدادی،خودرو های نجات بازدید داشتند و با نحوه کار با تجهیزات امدادی آشنا شدند.
 
غلامرضا جباری در پایان از همکاری مجموعه امداد و نجات و جوانان استان، همراهی اداره کل آموزش و پرورش و ادارات آموزش و پروش نواحی ۱و ۲، مدیران و دانش آموزان مدرسه شهید زراستوند و همچنین آتش نشانی شهر اراک و کلیه مسئولین، کارشناسان و عوامل اجرایی ستاد و شهرستان اراک در اجرای طرح کاربینی دادرسان تشکر و قدر دانی داشت.
مشاهده ۶۳
/
۱۴۰۱/۰۳/۲۷- ۲۳:۳۵
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است